SIMONS KOGESKOLE
  • Hjem
  • Viden
  • Motivation
  • CV
  • Kontakt
  • Foredrag
  • SANS - bog

"Jeg elsker sprøde grøntsager, spændstige fisk og fede kødstykker."

Kokkejobs på nogle af landets bedste restauranter har givet mig skarp træning i madens håndværk. Jeg har været så priviligeret at få lov til at arbejde sammen med ambitiøse mennesker om en fælles passion, nemlig hvordan bliver vi bedre til at lave mad. Denne erfaring kombineret med forskningsarbejde og en teoretisk uddannelse, gør at jeg ved hvordan du får det bedste ud af råvarer. 

God mad er vigtig hver dag. 
Mad kan gøres meget kompliceret, men det der smager bedst er det enkle og gennemskuelige.

Mad er godt at samles omkring. 
Uanset om maden skal høstes, fanges, tilberedes eller spises, så er det et godt samlingspunkt.
Derfor er Simons Kogeskole en bedrift som samler mad og mennesker. Hvis du har brug for: 
- foredrag om sanser eller madoplevelser (alle kan lide alting)
- løfte køkkenets smagsniveau, økologi og økonomi på en og samme gang.
- madlavning som samlingspunkt til hverdag, fest eller firmaarrangement (teambuilding)
- kendskab om egne sanser og lære hvorfor noget mad smager gudeskønt, mens noget mad nogle gange mangler et eller andet.
- styr på det daglige brød, hvad er surdej, korn og langtidshævning.
- kursus i madlavning eller tilberedning af grøntsager, fisk, kød eller andet.
- kickoff af en ny madstrategi.
- opskrifter på mad lavet med råvarer, velsmag og sund fornuft.

Proudly powered by Weebly